Club '90 behaalde nog eens een verdiende winst.

Wedstrijdverslag zvc Club’90 – United’76 luchtbal
De Herentalsenaren wonnen verdiend deze spannende maar niet hoogstaande partij.
 
Beide ploegen, gehandicapt door enkele afwezigen, speelden de partij met slechts 5 spelers. Van ’t begin nam Club’90 de teugels in handen zonder echter aan uitgespeelde kansen te komen. Ook de bezoekers vielen sporadisch aan zonder veel gevaar. Op de 18’ konden de Herentalsenaren juichen  wanneer Hans Vervoort op doel trapte en via Joren Willems van richting veranderde en alzo de bezoekende doelman totaal verrast was 1-0.
 
Met deze stand ging men rusten.
 
Hetzelfde spelbeeld na de pauze. De Herentalsenaren konden aanvankelijk geen succes totdat Joren Willems gepast Hans Vervoort in ’t straatje stuurde en deze beheerst afrondde 2-0 (44’). De bezoekers reageerden met enkele mooie aanvallen en kwamen op de 43’ terug tot 2-1. Luchtbal zette nu alles in de aanval maar kenden geen succes meer. ook de Herentalse counters zorgden voor het nodige gevaar maar de stand wijzigde niet meer. Een goedleidende R.Guns floot deze faire partij af met als eindstand 2-1.
 
We wonnen verdiend vond Club’90 coach Willy Vervoort toch was het aan de partij goed te zien dat we enkele basisspelers misten en kapitein Gino Vervoort niet volledig fit was, hij raakte immers gekwetst in de loop van de partij. Ik moet alle spelers feliciteren voor hun inzet die toch nog leidde tot een zege.
Speelden voor Club’90: Stijn, Pieter, Gino, Joren en Hans
 
Volgende wedstrijd op vrijdag 16 december om 21 uur in de Sporthal te Tongerlo. Tegenstander is dan T.S.Wommelgem, ploeg die mee voorin staat gerangschikt.